masa harina

masa harina
A mexikói konyhában használt kukoricaliszt...

Tortilla és tamales készítéséhez használt kukoricaliszt. A kukoricaszemeket citromba áztatják, hogy a héjuk könnyebben lejöjjön. A szemeket megszárítják, majd megőrlik. A kukorica fajtájától függően színe a fehértől a sárgán át a rózsaszínűig és liláig terjedhet.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
google+
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó receptek