csicseriborsóliszt

besanliszt

csicseriborsóliszt
Kisebb méretű csicseriborsók őrlésével előállított liszt...

Konyhai felhasználása

Elsősorban az indiai konyha használja. Vékony, ropogós lepénykenyeret sütnek belőle, vagy ételek ízesítésére haszmálják. Gyakran sűrítenek vele mártásokat és tésztamasszákat is. Ugyanígy más száraz hüvelyesből is készítenek lisztet, mint pl. sárgaborsóból, lencséből.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
csicseriborsóliszt
Nélkülözhetetlen wok könyv Nélkülözhetetlen wok könyv
(Vince Kiadó, 2005)

Az utóbbi időben a wok használata elterjedt az európai konyhákban is - köztudottá vált, hogy a wok tökéletes eszköz gyors, keverve sült ételek elkészítéséhez. Amint azonban ebből a könyvből is kitűnik, ez az edényfajta ennél... bővebben...
cikkek
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!