garnélakrém

garnélakrém
Távol-keleti konyhák kedvelt ízesítőszere...

Erjesztett garnélarákból készült csípős, pikáns ízű keverék. Kapható rózsaszín, kivitelben üvegben, folyadékszerű vagy szárított alakban,sötétszínű, kemény téglaformában. Felhasználás előtt rendszerint megpirítjuk vagy megsütjük.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
garnélakrém
Nélkülözhetetlen wok könyv Nélkülözhetetlen wok könyv
(Vince Kiadó, 2005)

Az utóbbi időben a wok használata elterjedt az európai konyhákban is - köztudottá vált, hogy a wok tökéletes eszköz gyors, keverve sült ételek elkészítéséhez. Amint azonban ebből a könyvből is kitűnik, ez az edényfajta ennél... bővebben...
lexikon
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó receptek