kínai fekete ecet

kínai fekete ecet
Sötét színű, erősen átható ízű ecet...

Általában gluténtartalmú rizsből, de időnként búzából, kölesből vagy cirokból is készítik.

Konyhai felhasználása

Főleg az észak-kínai konyha használja - mártások, főtt tészták és párolt ételek hozzávalójaként, de előfordul, hogy mártogatóként is feltálalják.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
kínai fekete ecet
Nélkülözhetetlen wok könyv Nélkülözhetetlen wok könyv
(Vince Kiadó, 2005)

Az utóbbi időben a wok használata elterjedt az európai konyhákban is - köztudottá vált, hogy a wok tökéletes eszköz gyors, keverve sült ételek elkészítéséhez. Amint azonban ebből a könyvből is kitűnik, ez az edényfajta ennél... bővebben...
vegetáriánus ételek
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!