Angosztura bitter

Angosztura bitter
Ezt a Trinidadban készülő ízesítőt egy ősi venezuelai városról nevezték el...

Összetétele

Szegfűszegből, fahéjból, szerecsendióból, szerecsendió-virágból, kininből, rumból, aszalt szilvából és tárnicsból áll.

Konyhai felhasználása

Leginkább koktélokban használják, de tehetjük jégkrémbe, gyümölcslébe, befőttbe és pudingba is.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Angosztura bitter
A főzés alapanyagai Bailey, Adrian
A főzés alapanyagai
(Novotrade Kiadó, 1991)

Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával. Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges... bővebben...
facebook
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!