kínai ötfűszer-por

kínai ötfűszerkeverék

kínai ötfűszer-por
A kínai konyha széles körben használt fűszerkeveréke...

Egyenlő mennyiségben tartalmaz finomra őrölt szecsuáni borsot, csillagánizst, fahéjat szegfűszeget és édesköményt .

Konyhai felhasználása

Rafinált ízt ad, nemcsak keleti ételekben, de mindenféle sertés- vagy bárányhúsból készült étel ízesítésére használhatjuk. Takarékosan bánjunk vel, mert elnyomhatja a finomabb ízeket.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A főzés alapanyagai Bailey, Adrian
A főzés alapanyagai
(Novotrade Kiadó, 1991)

Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával. Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges... bővebben...
ételfotó
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!