ecetes gyöngyhagyma

ecetes gyöngyhagyma
Nagyon apró szemű, gömbölyű,ezüstös héjú hagyma, melyet cukros-sós-ecetes lében tartósítanak...
A fehéren kívül zöld, sárga és lila változata is létezik. Savanyúságként fogyasztják, vagy apróra vágva mártást ízesítenek vele.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
ecetes gyöngyhagyma
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
google+
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!