kovászos uborka

kovászos uborka
Sós lében, egy szelet kenyérrel napon érlelik...

A kenyérben található élesztő indítja el a forrást. Van aki kaporral vagy fokhagymával is ízesíti a levet, amit forrás után le kell szűrni. Érés után hűtőben tárolható.
A magyar konxhában rendkívül kedvelt. Leve forró nyári napokon nagyon jó hűsítő ital.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
kovászos uborka
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
cikkek
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!