vegyes savanyúság

darabos vegyes savanyúság

vegyes savanyúság
A savanyúság fűszerezése és az összeválogatott zöldségek nagyon változatosak az egyes konyhákban...

Tarka zöldségkeverék karfiolrózsából, szeletelt uborkából, sárgarépából, zöldpaprikából. Ecetes-cukros-sós lében, konzerválószerrel tartósítják. Van, ahol előételként fogyasztják.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
szólj hozzá, értékelj
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!