szárított paradicsom

aszalt paradicsom

szárított paradicsom
Szárítással tartósított paradicsom...

A napon szárított paradicsom kapható szárazon, laza csomagokban, és üvegekben, olajos változatban is.

Konyhai felhasználása

Jól egészíti ki a tésztaételeket, a salátákat, de pizzafeltétként is kiváló, mivel íze intenzív, édes. Jól illik sajtételkhez, a zöldsalátákhoz, a tengeri ételekhez, a húsfélékhez és az olajbogyóhoz is.
Az üveges változatot először ne kell az olajból, a száraz csomagolással forgalomba hozottat pedig célszerű felhasználás előtt 5 percre forrásban lévő vízbe áztatni.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Befőzés Befőzés
Szerző: Eisenstock Ildikó
Kiadó: Cser Kiadó (2010)

A befőzés nem boszorkányság, vagy ráérő nagymamáknak való unalmas, hosszadalmas feladat, hanem szép és...

Aszalt gyümölcsök és zöldségek Aszalt gyümölcsök és zöldségek
Szerzők: Günther, Sigrid, Lipp, Eva Maria
Kiadó: Cser Kiadó (2008)

A táplálkozástudomány mai korszerű ismeretei szerint a szárítás és aszalás -csakúgy, mint korábban- a...

A savanyú káposzta A savanyú káposzta
Szerző: Martin, Susanne
Kiadó: Cser Kiadó (2008)

Az elmúlt években a savanyú káposzta valóságos reneszánszát élte. Ez a rendkívül egészséges, és nem...

Az Ínyesmester éléskamrája Az Ínyesmester éléskamrája
Szerkesztők: Akantisz Gézáné, Dr. Sárkány Pál, Lelkes Lajos, Siklós Olga
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1978)

Kapcsolódó cikkek