szárított füge

aszalt füge

szárított füge
A téli időszakban aszalt formában vásárolhatunk fügét...

A fügét Kaliforniában és a mediterrán országokban - főleg Törökországban termesztik nagy mennyiségben. Általában napon aszalva kerül forgalomba.

Ehetjük aszalványként, egészben, apróra vágva pedig süteményekbe, édességekbe tehetjük. Beáztatva finom kompót.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
szárított füge
A főzés alapanyagai Bailey, Adrian
A főzés alapanyagai
(Novotrade Kiadó, 1991)

Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával. Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges... bővebben...
könyvek
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!