kandírozott gyümölcs

cukrozott gyümölcs

kandírozott gyümölcs
Cukorral tartósított gyümölcsök, esetenként zöldségek, fűszerek (cukrozott gyömbér)...

A gyümölcsöt rövid ideig cukorszirupban főzik, majd néhány nap után rácsra helyezve megszárítják. Apróra vágva gyümölcskenyérbe, müzlibe, töltelékekbe keverik. Torták díszítésére is használják.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
kandírozott gyümölcs
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
lexikon
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!