ribiszkezselé

ribiszkeíz, ribiszkelekvár, ribizlidzsem

ribiszkezselé
Ezt az áttetsző rugalmas állagú zselét pirosribiszkéből...

... glükózszirupból, pektinből és citromsavból főzik. Szárnyas és vadételekhez kiváló. Croissant-hoz vagy torták, lepények töltelékeként is kedvelt. Feketeribiszkéből ugyancsak készül zselé és dzsem is.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
szólj hozzá, értékelj
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!