eperlekvár

szamóca lekvár

eperlekvár
Helyesen mondva szamócalekvár. Az egyik legfinomabb, pikáns lekvár...
Nagyobb darabokra vágott, vagy pürésített gyümölcsből főzik, cukor, glükózszirup, pektin és citromsav hozzáadásával. Kenyérre kenve, vagy torták, lepények töltelékeként is kedvelt.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
eperlekvár
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
szótár
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!