pudingpor

pudingpor
Tojás nélküli pudingok készítésére szolgál...

Tojás nélküli pudingok készítésére szolgál. Étkezési búzakeményítőből, mesterséges aromákból, cukorból, élelmiszerfestékből áll. A pudingport sütemények tésztájába is keverhetjük, de krémet is készíthetünk belőle.
Gyümölcslevesek behabarására nagyon finom a vaníliás pudingpor, tejszínnel kikeverve.
A pudingporokhoz hasonlóan már kaphatók hasonló porok mousse-k (habok) készítéséhez is.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
recept beküldése
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!