húslevespor

húslevespor
Fűszerezett, szárított, porított húskivonat. Húslevesekben, mártásokban használható...

Levesporokat a húslevesporhoz hasonlóan különböző zöldségekből is készítenek. Ma már rendkívül gazdag a választék. Vannak azonnal oldódó és főzést igénylő válatozatok is. Levesek készítésére és fűszerezésre, ízek megerősítésére egyaránt használjuk.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
húslevespor
A főzés alapanyagai Bailey, Adrian
A főzés alapanyagai
(Novotrade Kiadó, 1991)

Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával. Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges... bővebben...
tippek, fortélyok
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!