Levesbetétek

Feltételek: levesbetét

Szűrők megjelenítése ▾

116 találat

Tyúkhúsleves parmezános krutonnal
Tyúkhúsleves parmezános krutonnal
Tyúkhúsleves | 60 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A tojásokat felverjük, tálba tesszük. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, a reszelt parmezán sajtot és a reszelt szerecsendiót.
2. Jól összekeverjük, majd apránként belekeverjük a lisztet.
3. Csomó...
Anolini marhahúslevesben
Anolini marhahúslevesben
Hússal töltött anolini | több mint 2 óra | átlagos ár | tapasztalatot kíván
1. A húst sóval, borssal, reszelt szerecsendióval bedörzsöljük, majd megforrósított olajon körben megpirítjuk. Hozzáadjuk a vajat, a kockára vágott hagymát, és üvegesre pároljuk.
2. Felöntjük 2 dl l...
Csirkehúsos ravioli húslevesben
Csirkehúsos ravioli húslevesben
Húsos ravioli | több mint 2 óra | átlagos ár | tapasztalatot kíván
1. A tésztához robotgépben összevegyítjük a lisztet, a tárkonyt és a sót. Felverünk egy tojást és egy tojássárgáját, az olajat és 2 kanálnyi vizet. A tojásos keveréket beleöntjük a robotgépbe, addig h...
Daragombóc húslevesben
Daragombóc húslevesben
Grízgombóc | 70 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A tejet nagy lábosban felforraljuk, megsózzuk. Apránként beleszórjuk a búzadarát. Állandó keverés mellett kb. 10 perc alatt sűrű kásává főzzük. A tűzről levéve tálba tesszük és kihűtjük, időnként á...
Tyúkhúsleves palacsintametélttel
Tyúkhúsleves palacsintametélttel
Sajtos palacsinta | 40 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A tojást tálba ütjük és belekeverünk 3 dkg reszelt parmezán sajtot. Sóval, reszelt szerecsendióval ízesítjük. Belekeverjük a tej felét, a lisztet, majd a maradék tejet is.
2. A tésztából megforró...
Húsleves szalonnás rozsgombóccal
Húsleves szalonnás rozsgombóccal
Zsemlegombóc | 120 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A rozskenyér héját levágjuk, belét összemorzsoljuk, és tálba tesszük.
2. Felaprítjuk a húsos füstölt szalonnát, a hagymát, fokhagymát és a póré fehér részét. A tálba tesszük.
3. Felöntjük a tej...
Ropogós kruton
Ropogós kruton
Kruton | 5 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Serpenyőben középmelegre hevítjük az olajat.
2. A kenyérkockákat gyakran megforgatva pirítjuk benne 2 percig, amíg aranybarnák és ropogósak lesznek. Papírtörlőn leszárítjuk őket.

Grízgnocchi
Grízgnocchi
Grízgombóc, Sajtos gnocchi, Gnocchi búzadarából | 120 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Kibélelünk egy 28 x 18 cm-es tepsit sütőpapírral. A tejet, a szerecsendió felét, a sót és a borsot közepes lábosba tesszük. Felforraljuk, majd kis lángra tesszük, és fokozatosan belekeverjük a gríz...
Töltött tésztabatyuk
Töltött tésztabatyuk
90 perc | átlagos ár | tapasztalatot kíván
1. A lisztből, a tojásból a sóval és a vízzel kemény, sima tésztát gyúrunk, majd 20-30 percig pihentetjük.
2. Ezután a tésztát lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, egy vizespohárral kb. 8 cm átmér...
Tortellini marhahúslevesben
Tortellini marhahúslevesben
Hússal töltött tortellini | több mint 2 óra | átlagos ár | tapasztalatot kíván
1. Összegyúrjuk a tésztát . Cipóvá formáljuk, műanyag fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük.
2. Serpenyőben vajat forrósítunk és beletesszük a darált sertéscombot. Körös-körül megpirítjuk, maj...
Sajttal töltött tészta
Sajttal töltött tészta
Sajttal töltött tortellini | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Összegyúrjuk a tésztát . Cipóvá formáljuk, műanyag fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük.
2. A fehér, puha juhsajtot villával összetörjük és tálba tesszük. Hozzáadjuk a reszelt parmezán saj...
Húsos tortellini húslevesben
Húsos tortellini húslevesben
Hússal töltött tortellini | több mint 2 óra | átlagos ár | tapasztalatot kíván
1. Összegyúrjuk a tésztát . Cipóvá formáljuk, műanyag fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük.
2. Serpenyőben vajat forrósítunk és beletesszük a darált sertéscombot, megpirítjuk, majd megsózzuk....
Gombócleves
Gombócleves
Zsemlegombóc | 60 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A kenyér héját levágjuk, belsejét felaprítjuk és 2 dl tejbe áztatjuk 30 percig, s közben többször megforgatjuk. Ha szükséges, használjuk fel a maradék tejet is. Ügyeljünk arra, hogy puha legyen, de...
Ravioli pármai módra
Ravioli pármai módra
Sajtos derelye | 50 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Elkészítjük az alaptésztát . Óvatosan két vékony lapot nyújtunk belőle, nyirkos konyharuhával letakarjuk, amíg a tölteléket elkészítjük.
2. A töltelékhez nagy keverőtálban összevegyítjük a frisse...
Lisztgombóc
Lisztgombóc
Lisztgombóc | 25 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
l. A lisztet, a petrezselymet, a sót és a borsot tálba tesszük, és tejjel vagy vízzel addig gyúrjuk amíg puha tésztát kapunk. A tésztát lisztes kézzel gombóccá gyúrjuk, és a fővő étel elkészülte előtt...
Farfli hússal
Farfli hússal
Tésztaköret | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Először elkészítjük a farflit: A megszitált grízzel elkevert lisztből, a darából, a tojásból és a vízből nagyon kemény tésztát készítünk, és három részre osztva alaposan kigyúrjuk. Ha nem elég kemé...
Maceszgombóc
Maceszgombóc
Pászkagombóc | 110 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A tojássárgákat elkeverjük a meleg, olvasztott baromfizsírral, hozzáadjuk a sóval és gyömbérrel ízesített maceszlisztet.
2. Beleöntjük a meleg csontlét , alaposan elkeverjük.
3. A tojásfehérjé...
Sós derelye
Sós derelye
Húsos derelye | 65 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Először a tölteléket készítjük el: A hagymát finomra vágjuk, olajban aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, ezzel még öt percig pirítjuk (a csomókat villával szétnyomjuk). Ízlés szerint s...
Csirkeleves sajtos tésztával
Csirkeleves sajtos tésztával
Sajtos vékonymetélt | 80 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Egy tálkában összevegyítjük a parmezán sajtot, a tojássárgáját és a lisztet. Teszünk hozzá szerecsendiót (1.kép), egy csipetnyi sót, és bőségesen frissen őrölt fekete borsot.
2. Hozzáadjuk a vizet...
Túróval töltött levesbetét
Túróval töltött levesbetét
Sajttal töltött tortellini | több mint 2 óra | átlagos ár | tapasztalatot kíván
1. Összegyúrjuk a tésztát . Cipóvá formáljuk, műanyag fóliába csomagoljuk, és 60 percig pihentetjük.
2. A töltelékhez tálban összekeverjük a tehéntúrót, a natúr krémsajtot vagy krémtúrót, és a tojá...
további találatok...