Kossuth Kiadó

Kossuth Kiadó Cím: 1043 Budapest, Bocskai utca 26.
Telefon: 888-9100
Fax: 888-9102
Weboldal:
E-mail: info@kossuth.hu

Legnépszerűbb kiadványok

Modern mediterrán konyha Modern mediterrán konyha
Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

100 egészséges étel kismamáknak 100 egészséges étel kismamáknak
Szerzők: Bowden, Jonny, Tannis, Allison
Kiadó: Kossuth Kiadó (2012)

A táplálkozás minősége a terhesség időszakában babának és mamának egyaránt létfontosságú. Sajnos a...

Nagyi szakácskönyve Nagyi szakácskönyve
Szerző: Papp Katalin
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

A szerző egyszerűen elkészíthető fogásokkal, érthető receptekkel, könnyen beszerezhető alapanyagokkal...

Ehető! Ehető!
Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

E könyv meghív bennünket egy pompásan illusztrált képzeletbeli utazásra a világ kertjein keresztül, hogy...

Gundel szakácskönyv Gundel szakácskönyv
Szerkesztő: Merczi Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével....

Évszakok szakácskönyve Évszakok szakácskönyve
Szerző: Fitos Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen...

Reform desszertek Reform desszertek
Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

Egyre többen vannak azok, akik szeretnének egészséges hozzávalókból jó minőségű desszerteket sütni. Egy...

A nélkölözhetetlen vitaminok A nélkölözhetetlen vitaminok
Szerző: Mauri, Angel Maria
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A vitaminok rendkívül fontosak szervezetünk számára, és éppen ezért nem hiányozhatnak a mindennapi...

Egri borok Egri borok
Szerző: Haraszti Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2003)

Eger és a bor már évszázadok óta elválaszthatatlanok. A bortermő táj világhírű bora az egri bikavér, mely...

A szépítő, gyógyító méz, propolisz és társai A szépítő, gyógyító méz, propolisz és társai
Szerző: Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A méhtermékek a természet csodái. Különleges táplálékok, kiemelkedő szerepet játszanak az egészség...

Csillagjegyek a konyhában Csillagjegyek a konyhában
Szerző: Griga Zsuzsanna
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Közismert, hogy az emberi működéseket energiamintázatok befolyásolják. a legalapvetőbb energia a mindennap...

Világkonyha Világkonyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne...

Déligyümölcsök a konyhában Déligyümölcsök a konyhában
Szerző: Kádas Lajos
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be....

Házi nyári menük Házi nyári menük
Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1996)

A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható...

Desszert szerelem Desszert szerelem
Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2012)

Varga Gábor fiatal cukrász, a Gourmandia című nagy sikerű könyv szerzője második kötetéből, amelyet a...

Aszalás, kandírozás Aszalás, kandírozás
Szerző: Tóth M. Ildikó
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)

A gyümölcsök, zöldségek, levélfűszerek tartósításának természetes és olcsó módja az aszalás,...

Rosenstein szakácskönyv Rosenstein szakácskönyv
Szerző: Rosenstein Tibor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

„Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem...

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Szerző: Kádas Lajos
Kiadó: Kossuth Kiadó (2015)

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve...

Villámkonyha Villámkonyha
Szerzők: Fleetwood, Jenni, Forrest, Annette
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár...

60 híres magyar - 60 híres étel 60 híres magyar - 60 híres étel
Szerző: Kádas Lajos
Kiadó: Kossuth Kiadó (2012)

Dobostorta, Székelygulyás, Újházi-tyúkleves, Jókai-bableves, Rákóczi-túrós… Bizonyára sokan nem ismerik...

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó cikkek