1 tészta - 50 sütemény

Süssünk kedvünk szerint!

1 tészta - 50 sütemény  
1 tészta - 50 sütemény
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 62
ISBN: 963-684-352-x
A csodatészta legfontosabb tulajdonsága a variálhatóság. Ugyanazokból az alapvető hozzávalókból a legkülönbözőbb sütemények varázsolhatók, amelyek ráadásul biztosan sikerülnek. Mindenkinek ajánljuk, aki egyszer lédús, gyümölcsös, máskor krémes, habos süteményt vagy éppen tortát kíván, de nem szeret hosszadalmasan új recepteket keresgélni.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Elmélet

Alaprecept az összes süteményhez

4

A "felszerelés": konyhai eszközök és sütőformák

5

Receptek

Csokis, mogyorós és... - kicsik és nagyok kedvencei

6

Az almától a szilváig - hol a tetején, hol a közepén

14

Tepsis változatok - a nagy étvágyúaknak

22

Rafinált tortalap, plusz... - mindig más töltelék

32

A kevert süteménytől a tortáig - finomságok nem csak vasárnapokra

44

Extra

Tejszínhabbal kérem!

Receptmutató

60

Impresszum

62

10 biztos tipp: a sütemények sikerének garanciája

64


Kinyit
twitter