Szerelmi serkentők

Természetes anyagokból

Szerelmi serkentők  
Szerelmi serkentők
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve: 1991
Oldalszám: 91
ISBN: 963-233-151-6
Hölgyem! Szeretné meghódítani álmai lovagját? Uram! Szeretne még férfiasabb lenni, mint amilyen? Ezenkívül kísérletező kedvű és szeret főzőcskézni? Ha igen, akkor ez a könyv Önnek szól! Az angol szerző leírja az afrodiziákumok kultúrtörténetét, majd bemutatja a napjainkban szerelmi serkentőnek tekintett élelmiszereket. Számos "szexis" étel receptjét közli, amelynek alapanyagai között megtalálhatók olyan hétköznapi élelmiszerek, mint a burgonya vagy a paradicsom, de olyan különlegességek is, mint a homár vagy a kaviár.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Az afrodiziákumokról

5

Bevezetés

7

Aphrodité

10

Világszerte elterjedt szokások

13

Kőrisbogár és mandragóra

16

Paprika, paradicsom és burgonya

20

Egyéb afrodiziákumok

23

Az E-vitamin

29

Receptek

41

Bevezetés

43

Avokádó

46

Burgonya

48

Homár

52

Kagylók

58

Kaviár

61

Osztriga

62

Paprika

68

Paradicsom

71

Paszternák

76

Spárga

78

Spenót

82

Szarvasgomba

86

Tonhal

87

Mintaétrendek egész évre

90


Kinyit
ételfotó