Szárnyas ételek

Szárnyas ételek  
Szárnyas ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: , ,
Kiadó: Timp Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 111
ISBN: 963-86478-8-4
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bepillantás a majorságok világába

8

A házityúk

16

Tojásleves

18

Zöldbableves tojással

19

Fokhagymás csirkecsontleves

20

Rakott tök tojással

21

Csomboros tökfőzelék tükörtojással

22

Nemzetiszínű töltött paprika paprikás mártással

23

Csirkefalatok tárkonyos lében árpagyönggyel

24

Nagyanyám tokánya

25

Csirkemell tekercs

26

Gombás csirkemell

27

Gombás csirkepaprikás kapros túrósgaluskával

28

Szállási jércemell csípődi ágyon

30

Jércepörkölt tejfölös nokedlivel

31

Csirkepaprikás savanyúmártással és puliszkával

32

Csirkapaprikás vajas galuskával

34

Káposztás csirkecomb - ahogyan a nagyanyánk készítette

35

Kalocsai csirkemell túróalagúttal

36

Csáky töltött jércemell vajas galuskával

37

Tavaszi töltött csirke

38

Almás csirke

39

Illatos mézes csirkecomb rozmaringgal

40

Csirketorta

42

Csirkecomb tárcsán

43

Tyúkhúsleves a havason

44

Tyúkpörkölt édeskáposztával

46

Batyuba szőtt tojásos lecsó tejfölös paprikás öntettel

47

Kakaspörkölt tejfölös gombával és fokhagymás csuszával

48

Hortobágyi kakastaréj kakas büszkeségével

49

Vajdasági zöldséges kakaspörkölt köpködős tésztával

50

Kakaspörkölt cigányosan

51

Kakashere pacallal

52

Kakastaréjos székelykáposzta

53

A pulyka

54

Almás mézes pulykamell

56

Hagymás pulykamáj

58

Pulykafasírt

59

Zúzapörkölt

60

Pulykatokány füstölt császárhússal

61

A lúd

62

Libamájkrémmel töltött paprika

64

Libamájjal töltött pulykamell

65

Ludaskása sült paprikával

66

Paprikaszedők fő étke

68

Libaleves maceszgombóccal

70

Márton-napi sólet

71

Nagykörűi libapecsenye boros szilvával

72

Töltött libanyak

73

A gyöngytyúk

74

Gyöngytyúkleves

76

Hortobágyi sült gyöngyi

78

Gyöngytyúkpástétom

79

A kacsa

80

Kemencés fehérboros kacsasült

82

Mustárban párolt kacsa

84

Csomboros káposztás kacsa

85

Szűzpecsenye gombapaprikással

86

Hortobágyi zúzás kacsanyelvpörkölt

87

Mézes kacsamell

88

A házigalamb

90

Galambleves csigatésztával

92

Gombás galambpörkölt kakasherével

93

Galambpörkölt köleskásával vagy rizzsel

94

Töltött galamb

95

Tejfölös lepény

96

Kapros-ordás palacsinta

98

Rábaközi perec

100

Csöregetészta

101

Somodi kalács

102

Csigatészta készítése

104

Ami az asztalunkon volt, van és lesz

106

Szárnyasok és borok

108

Ételfőzők-ételmondók

110

Irodalomjegyzék

111


Kinyit
bevásárlólista