Szakácskönyvtár

Húsételek

Szakácskönyvtár  
Szakácskönyvtár
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Gabo Kiadó
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 190
ISBN: 963-8009-02-0
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Marhahús

Ízletesen és gazdag fantáziával elkészítve

8

Pikánsan párolva fazékban és serpenyőben

20

Ropogós, ízes, lédús: egybesült pecsenye és hirtelensültek

44

Rafináltan és rusztikusan grillezve

62

Borjúhús

Könnyen és fantáziadúsan főzve és párolva

66

Minél gyengébb, annál jobb - borjúhús sütve és grillezve

78

Sertéshús

Pompás és fűszeres húsok aszpikban

90

A húst kedvelőknek pikánsan főzve és párolva

96

Olcsó és kedvelt ételek serpenyőben és sütőben elkészítve

114

Könnyen és ízletesen grillezve

144

Bárányhús

Egyszerű és ízletes a párolt bárányhús

150

Fortéllyal sütött és grillezett bárányhús

162

Konyhai tanácsadó

175


Kinyit
facebook