A karcsúság titka
Szerzők: Lovass Pál, Lovassné Kiss Ildikó
Kiadó: Medicina Kiadó
Kiadás éve: 1988
Oldalszám: 357
ISBN: 963-241-736-4
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Medicina Kiadó
Kiadás éve: 1988
Oldalszám: 357
ISBN: 963-241-736-4
Tartalomjegyzék
Előszó / Fehér Klára |
9 |
Jól tápláltak vagyunk |
11 |
Örökölhető-e az elhízás? |
12 |
A tudás már fél siker |
14 |
Csak egyetlen számot! |
16 |
Az észrevétlen hízás |
19 |
A kényelmesebb élet |
19 |
A nők külön veszedelme |
21 |
A férfiak veszedelme |
23 |
Csak egy csésze fekete |
25 |
Ki a kövér, kinek ajánlott a fogyás? |
29 |
Az elhízás fenyegető rémei |
29 |
Normál súly, ideális súly |
32 |
Terhesek és öregek |
34 |
Gyerekek és fiatalok |
37 |
A fogyókúra általános feltételei |
41 |
Mire van feltétlenül szüksége a szervezetnek? |
41 |
A fogyókúra vakvágányai |
44 |
A döntő feltétel: az akarat |
46 |
A fogyókúra kellékei |
51 |
Egészség, orvosi felügyelet |
54 |
Torna, mozgás |
54 |
Az ideális fogyókúra aranyszabályai |
61 |
A fogyókúra általános szempontjai |
61 |
Az ételek helyes megválasztása |
67 |
A fogyókúra mankói |
73 |
A fogyókúra kalóriaszükséglete |
74 |
A fogyókúra következményei |
76 |
Húsz fogyókúrás módszer |
81 |
Melyik fogyókúrát válasszam? |
81 |
Étkezési minták fogyókúrázóknak |
121 |
Reggelik |
121 |
Ebédek |
126 |
Vacsorák |
132 |
Tízóraik, uzsonnák |
138 |
Napi és heti fogyókúrás mintaétrendek |
139 |
Nyolcszáz kalóriás heti étrend |
139 |
Ezer kalóriás heti étrend |
142 |
Ezerkétszáz kalóriás heti étrend |
145 |
Alapelvek diétás ételek készítéséhez |
149 |
A vásárlás |
149 |
Fogyasszunk egész évben mirelitet |
151 |
A diétás ételek ízesítése és a rántás |
157 |
Cukor helyett édesítőszer |
159 |
A korszerű főzés szabályai |
160 |
Korszerű konyhatechnika |
162 |
Fogyókúrás receptek |
167 |
Megjegyzések a receptek használatához |
167 |
Levesek |
179 |
Húsok, feltételek |
195 |
Zöldségfélék |
217 |
Főzelékek |
238 |
Köretek |
243 |
Saláták |
247 |
Egytálételek |
211 |
A tartós karcsúság titka |
321 |
A testsúly megtartása |
321 |
A korszerű táplálkozás |
324 |
Csalafinta fogások, diétás készítmények |
327 |
Kiegensúlyozó napi és heti mintaétrendek |
329 |
Kalóriatáblázat |
335 |
Élelmianyagok kalóriaértéke |
335 |
Mirelit készítmények kalóriaértéke |
341 |
Konzervek és leveskészítmények kalóriaértéke |
343 |
Készételek (hagyományosan) kalóriaértéke |
344 |
Tészták, édességek kalóriaértéke |
346 |
Italok kalóriaértéke |
348 |
Diétás vagy diétásnak tekintett készítmények kalóriaértéke |
349 |
Ételmutató |
351 |
Kinyit