1 szelet hús - 50 recept

Gyors és ínycsiklandó

1 szelet hús - 50 recept
1 szelet hús - 50 recept
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 62
ISBN: 963-684-132-2
Hússzeletek csúcsformában! Ropogós bundában - klasszikus és finom! Ám a hússzeletek valódi sztárok lehetnek krémes mártásokban, ropogósra sütve, ízletes hozzávalókkal felgöngyölve vagy nyársra tűzve is. A változatosság garantált, legyen szó akár sertés-, borjú-, akár csirke- vagy pulykahúsról.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Elmélet

Áruismeret: sertés-, borjú-, pulyka- és csirkehúsok

4

A megfelelő eszköz - serpenyők

5

A hús sütése szeletben, csíkokra vágva, feltekerve vagy nyársra tűzve

5

Amivel még finomabb: ínycsiklandó köretek

6

Receptek

Serpenyőbe - kész - rajt! - A legfinomabb húsok mindenkinek ízlése szerint

8

Jó formában - Változatok a sütőből

24

Van benne valami! - Töltött finomságok

34

Élvezet apránként - Csíkokra vágott húsok

46

Nem is szúr! - Nyársak grillezéshez és serpenyőben sütéshez

54

Extra

Recept- és tárgymutató

60

Impresszum

62

A siker garanciája: 10 biztos tipp

64


Kinyit
facebook