Spanyol konyha

Spanyol konyha  
Spanyol konyha
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó
Kiadás éve: 1987
Oldalszám: 131
ISBN: 963-223-389-1
A magyarok könnyen megbarátkozhatnak a spanyol konyhával: sűrű levesek, bőséges húsok, erősen fűszeres ételek világa ez, akár a mienk. R. Szepessy Ilona, a nagy sikerű Francia konyha szerzője ezúttal az ibériai konyhaművészet világába nyújt bepillantást: az általánosan elterjedt, tipikus ibériai ételek (gazpacho, paella, tortilla) változatai mellett szinte minden tartomány (Baszkföldről Mallorcáig) szerepel egy-egy jellegzetes a híres spanyol italok (pl. sangria) ismertetésével zárul.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó   5

Levesek   9

Saláták, hideg és meleg előételek   26

Húsok, szárnyasok, halak, belsőségek, paellák, kukoricás ételek, körítések   53

Édességek, italok  100

 


Kinyit
twitter