Nyári ízek télire

A tartósításról kezdőknek és haladóknak

Nyári ízek télire  
Nyári ízek télire
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Aldina Kiadó
Kiadás éve: 1990
Oldalszám: 121
ISBN: 963-7965-04-1
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Ne vesszen kárba semmi, ami megtermett!

7

Néhány szó a tárolásról

9

Befőzési tanácsok

11

Befőttek

15

Gyümölcsízek, lekvárok, dzsemek

25

Gyümölcssajtok, - kocsonyák

33

Cukrozott gyümölcsök

39

Gyümölcsszörpök, gyümölcsborok

45

Cukor nélkül - cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak

53

Savanyúságok

58

Főzelékek, zöldségfélék tartósítása

75

Ízesítők

84

Ecetek

88

Aszalás, szárítás

91

Zöldségfélék nyersen a pincében, kamrában

96

Fagyasztás, mélyhűtés

98

Miből mit?

106


Kinyit
bevásárlólista