Mixerkalauz

Itallexikon/Koktélok Abbey-től Zazarac-ig/1000 recept

Mixerkalauz  
Mixerkalauz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Oldalszám: 156
ISBN: 962-02-3695-8
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bárok

11

Bárok fajtái és berendezése

11

Bárpult

13

Az italkeveréshez szükséges felszerelések

14

Alapanyagok és segédanyagok

15

Italok kislexikona

17

Kevert italok, koktélok és elkészítési módjuk

38

Alkoholmentes koktélok

39

Cobbler

42

Koktélok (Cocktail)

44

Collins

116

Crusta

118

Coupe

120

Daisy

121

Egg-Nogg

123

Fixek

125

Fizzek

127

Flip

131

Hot Drink (meleg italok)

134

Julep

136

Punch

137

Pousse-Café

139

Rickey

140

Sangaree

141

Zoom

142

Felhasznált irodalom

144

Kevert italok, koktélok tárgymutatója

145


Kinyit
pinterest

Kapcsolódó receptek