Olasz konyha

Pizzák, tészták, rizottók és desszertek

Olasz konyha  
Olasz konyha
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 159
Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között megtalálhatjuk a legnépszerűbb tésztákat és pizzákat, ízletes rizottókat, húsételeket, zöldséges fogásokat és desszerteket – köztük olyan klasszikusokat mint Margherita pizza és az igazi Carbonara spagetti, vagy olyan különlegességeket mint az Ossobuco-leves és a Sült Zabaglione naranccsal. A receptek mellett közöljük az ételek elkészítésének nehézségi fokát is, többségük azonban a könnyű, egyszerű kategóriába tartozik.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előételek - 7.
Pizzák és focacciák - 21.
Tészták - 39.
Rizottók, gnocchik és polenták - 69.
Levesek - 91.
Tengeri ételek - 105.
Szárnyasok - 113.
Húsok - 125.
Zöldségek és saláták - 133.
Desszertek - 147.


Kinyit
ételfotó