Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában  
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 130
ISBN: 9789630983327
A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bor 6-21. o.
Cocnac 22-29. o.
Calvados 30-35. o.
Csemegebor 30-35. o.
Gin 55-49. o.
Likőr 50-57. o.
Pálinka 58-65. o.
Pezsgő 66-77. o.
Rum 78-83. o.
Sör 84-95. o.
Szaké 96-99. o.
Tequila 100-105. o.
Vermut 106-111. o.
Vodka 112-119. o.
Whisky 120-127. o.


Kinyit
recept beküldése