Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában  
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 130
ISBN: 9789630983327
A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
szólj hozzá, értékelj