Szószok nagykönyve

Mártások, öntetek, salsák, pácok, dzsemek és zselék

Szószok nagykönyve  
Szószok nagykönyve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerzők: , ,
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 512
ISBN: 9789630977040
Édes és sós mártások, ízletes öntetek halételekhez, szárnyasokhoz, vörös húsokhoz, tésztákhoz és zöldségekhez • Olyan világhírű finomságok, mint a guacamole, a sültek mellé tálalt zamatos almamártás vagy a hagyma - virágmártás sült burgonyával • Fenséges különlegességek: mangócsatni, feketeribizli-brandy, grépfrútvaj, gyömbéres narancslekvár és még sok egyéb • Befőzési fortélyok, részletes leírások a mártáskészítés rejtelmeiről, különleges praktikák és befőzési technikák • A több mint 400 receptet 1400 gyönyörű fotó illusztrálja. A kötet tartalmazza az ételek tápanyagtartalmát, ami rendkívül hasznos lehet a különböző diéták tervezésénél.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Mártások  8
A mártások sikere
Útmutató a mártáskészítéshez
Klasszikus sós mártások
Salsák és mártogatók
Mártások tésztákhoz
Mártások húsfélékhez
Mártások halfélékhez
Mártások zöldségekhez
Klasszikus öntetek és pácok
Mártások édességekhez

Befőzés  290
Befőzés mesterfokon
Útmutató a befőzéshez
Tartósított szószok és mustárok
Csatnik és relishek
Savanyúságok és gyümölcsbefőttek
Sós és édes zselék
Lekvárok, dzsemek, gyümölcsízek


Kinyit
pinterest