Szószok nagykönyve
Mártások, öntetek, salsák, pácok, dzsemek és zselék
Könyvek | Mártások , Befőttek , Lekvárok, dzsemek , Dip
Szerzők: Atkinson, Katherine, France, Christine, Mayhew, Maggie
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 512
ISBN: 9789630977040
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 512
ISBN: 9789630977040
Édes és sós mártások, ízletes öntetek halételekhez, szárnyasokhoz, vörös húsokhoz, tésztákhoz és zöldségekhez • Olyan világhírű finomságok, mint a guacamole, a sültek mellé tálalt zamatos almamártás vagy a hagyma - virágmártás sült burgonyával • Fenséges különlegességek: mangócsatni, feketeribizli-brandy, grépfrútvaj, gyömbéres narancslekvár és még sok egyéb • Befőzési fortélyok, részletes leírások a mártáskészítés rejtelmeiről, különleges praktikák és befőzési technikák • A több mint 400 receptet 1400 gyönyörű fotó illusztrálja. A kötet tartalmazza az ételek tápanyagtartalmát, ami rendkívül hasznos lehet a különböző diéták tervezésénél.