Alma a konyhában
365 almás recept kreatív ötletekkel, érdekességekkel, köztük 12 ételkülönlegesség mesterszakácsok ajánlásával!
Kiadó: Synergie Publishing
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 380
ISBN: 9788073702977
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerzők: Hunking, Penny, Hunger, Fiona
Kiadó: Alexandra Kiadó (2005)
Az ivólevek tele vannak tápanyagokkal. Nemcsak sportolók számára hasznosak, hanem azoknak is, akik jó formában...

Szerző: Eisenstock Ildikó
Kiadó: Cser Kiadó (2010)
A kötetben a dió leírásán, termesztésén, betakarításán kívül sokféle receptet is találhatunk. Többek...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2008)
A kötetben mintegy száz finomságot, pontosabban gyümölcsös nyalakodni valót talál a kedves Olvasó,...

Szerző: Zeni, Ulrich Jakob
Kiadó: Cser Kiadó (2007)
A nagy nyári melegben nem mindegy, milyen hűsítőkkel oltjuk szomjunkat. A legjobb megoldás a házilag...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2005)
Ha le is maradtunk az idei befőzőszezonról, nem kell jövő őszig várni néhány üveg finom lekvár...

Szerző: Jámbor Mariann
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)
Három hónap kitartás, és a siker látványos! A szétválasztó diéta segítségével valóban jelentős...

Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Szerző: Bailey, Adrian
Kiadó: Novotrade Kiadó (1991)
Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek,...

Szerző: Fási Katalin
Kiadó: Aranyhal Kiadó (1991)
Gyakran hallani mostanában, hogy fűben, fában orvosság van. Ebből a könyvből kiderül, hogy nemcsak abban,...

Szerző: Hargitai György
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2006)
em mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Szerző: Tóth M. Ildikó
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
A gyümölcsök, zöldségek, levélfűszerek tartósításának természetes és olcsó módja az aszalás,...

Szerző: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1993)
A nyári és kora őszi hónapok ontják a sok zamatos és vitamindús gyümölcsöt, zöldségfélét. Érdemes a...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)
Mi lehetne csábítóbb a gyümölcsös süteményeknél? Lédúsak, üdítőek, vagyis ellenállhatatlanul finomak....

Szerző: Barta Miklós
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1987)
Hazánkban is mind jobban terjed a kiskert-mozgalom. Nincs annál nagyobb öröm, mintha a saját magunk termelt...

Szerző: Hackstein, Yara
Kiadó: M-Érték Kiadó (2008)
Finom saláták - legjobb receptek - Mindaz, amit tudni kell a salátákról, zöldségekről és egyéb...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2003)
Nem lehet mindent megvásárolni, hanem saját magunknak kell elkészíteni. A magas gyümölcstartalmú dzsemek,...

Szerző: Dr. Erdélyi Lajosné
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1983)
Mi indokolja a házi tartósítást? Mindenekelőtt az otthoni befőzés hagyományai. Sok tapasztalat, megfigyelés...

Szerző: Mauri, Angel Maria
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
A növényi eredetű táplálékok, köztük a zöldségek és gyümölcsök alapos ismerete lehetővé teszi új,...

Szerző: Bálint György
Kiadó: Corvina Kiadó (1990)
Ha azt kérjük egy magyar gyerektől, hogy nevezzen meg egy gyümölcsöt, akkor szinte egész biztosan az almát...