Alma a konyhában

365 almás recept kreatív ötletekkel, érdekességekkel, köztük 12 ételkülönlegesség mesterszakácsok ajánlásával!

Alma a konyhában  
Alma a konyhában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerzők: ,
Kiadó: Synergie Publishing
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 380
ISBN: 9788073702977
365 almás recept kreatív ötletekkel, érdekességekkel, köztük 12 ételkülönlegesség mesterszakácsok ajánlásával. A receptek mellett hasznos tippeket talál az almafajták kiválasztásához, konyhai trükköket a gyümölcs kezeléséhez, szempontokat az egyéb ételekkel való párosításhoz. Arra is adunk divatos ötleteket, hogyan készíthet almából vendégváró vagy ünnepi kerti és lakásdekorációt.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
cikkek

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Gyümölcsök, zöldségek Gyümölcsök, zöldségek
Szerző: Mauri, Angel Maria
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A növényi eredetű táplálékok, köztük a zöldségek és gyümölcsök alapos ismerete lehetővé teszi új,...

Gyógyító zöldségek Gyógyító zöldségek
Szerző: Fási Katalin
Kiadó: Aranyhal Kiadó (1991)

Gyakran hallani mostanában, hogy fűben, fában orvosság van. Ebből a könyvből kiderül, hogy nemcsak abban,...

108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár 108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár
Szerzők: Laár András, Laár Györgyi
Kiadó: Vince Kiadó (2010)

Különleges szakácskönyvet szeretnénk ezúton az olvasók figyelmébe ajánlani. A szerző Laár András, a...

Sütemények eperrel, málnával, ribizlivel, áfonyával... Sütemények eperrel, málnával, ribizlivel, áfonyával...
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Szederrel, eperrel, ribizlivel, áfonyával vagy egressel üdítő sütemények egész sorát készíthetjük el....

Salátáskönyv Salátáskönyv
Szerző: Péter Jánosné
Kiadó: Papp-Ker Kiadó (2011)

Tudományosan bizonyított, hogy több zöldséget kellene fogyasztanunk. Elsősorban a saláták teszik lehetővé,...

Rakjuk el télire Rakjuk el télire
Szerző: Dr. Erdélyi Lajosné
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1983)

Mi indokolja a házi tartósítást? Mindenekelőtt az otthoni befőzés hagyományai. Sok tapasztalat, megfigyelés...

Befőzés Befőzés
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)

"A könyvben szereplő összes befőtt, lekvár és savanyúság már bizonyított, hiszen egy részük a nagymamám...

155 muffin 155 muffin
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

33 befőzés 33 befőzés
Szerző: Hargitai György
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2006)

em mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Cukor nélkül édesen Cukor nélkül édesen
Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)

Az édes ízről nem szívesen mond le az ember. A mesterséges édesítőszerek abban segítenek, hogy olyan...

Befőzés Befőzés
Szerző: Eisenstock Ildikó
Kiadó: Cser Kiadó (2010)

A befőzés nem boszorkányság, vagy ráérő nagymamáknak való unalmas, hosszadalmas feladat, hanem szép és...

501 konyhai tipp háziasszonyoknak 501 konyhai tipp háziasszonyoknak
Szerző: Donald, Pamela
Kiadó: Tevan Kiadó (1999)

Ez az 501 remek konyha ötlet Pamela Donald angol háziasszonytól származik. A tanácsok praktikusak, mert...

Régi idők receptjei Régi idők receptjei
Szerzők: Lejtényi Éva, Waldhauser György
Kiadó: Black & White Kiadó (2002)

A főzés művészet. A tudás semmit sem ér tehetség nélkül. Nem véletlen, hogy nagy színészek, sportolók...

Déligyümölcsök a konyhában Déligyümölcsök a konyhában
Szerző: Kádas Lajos
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be....

Gyümölcsös nyalánkságok Gyümölcsös nyalánkságok
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2008)

A kötetben mintegy száz finomságot, pontosabban gyümölcsös nyalakodni valót talál a kedves Olvasó,...

Aszalás, kandírozás Aszalás, kandírozás
Szerző: Tóth M. Ildikó
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)

A gyümölcsök, zöldségek, levélfűszerek tartósításának természetes és olcsó módja az aszalás,...

Kapcsolódó cikkek