Szakácskönyv a magyar szürkéhez

Szakácskönyv a magyar szürkéhez  
Szakácskönyv a magyar szürkéhez
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 176
ISBN: 9789630976541
A szürkemarhát mindenki ismeri, legalábbis, ha az impozáns külsejű állatról, a magyar táj egyik szimbólumáról van szó. Húsáról azonban sokkal kevesebbet tudunk és ritkán használjuk. Kerekes Sándor séf arra vállalkozott, hogy bemutassa e húsféle sokszínűségét. Könyve mindenképpen hiánypótló mű: hatvanhat receptjével – amelyek között éppúgy megtaláljuk a tradicionális magyar ételeket, mint a modern, világkonyha ihlette fogásokat – bebizonyítja, hogy a szürkemarhahús izgalmas, finom és sokféleképpen elkészíthető alapanyag. Legyen szó akár előételről (bélszín carpaccio), levesről (bableves, skót ököruszályleves), főételről (Wellington-bélszín, hagymás rostélyos) vagy divatos hamburgerről (hunburger), a változatos fogások között mindenki talál kedvére valót. Mivel egy szakácskönyvből még akkor sem maradhatnak ki a desszertek, ha húsról szól, a kötet az édesszájúaknak is tartogat néhány meglepetést.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
vegetáriánus ételek