A tökéletes steak

A tökéletes steak  
A tökéletes steak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Gabo Kiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 176
ISBN: 9636898502
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát. A könyvből megtanulhatja: - Milyen különbségeket jelent a hús minőségében a szarvasmarha fajtája - 19-féle húsrész jellemzőit, minőségét és állagát - Hogyan válassza ki a tökéletes húsrészt a hentesnél - Hogyan állapítsa meg a sütési fokozatot és érjen el gyönyörű rácsos mintázatot a húson - Hogyan lehet fűszerezni, pirítani, serpenyőben sütni és szárazon érlelni a húsokat - Melyik a tökéletes bor a tökéletes steak mellé Mindezen túl megtalálja 25 világhíres steak receptjét - a lenyűgöző Wellington-bélszíntől a tatárbifsztekig vagy Diane-steakig - illetve klasszikus mártások, pl. a béarni vagy bordeaux-i leírását. Továbbá a legfinomabb házi sült krumpli és más köretek receptjeit is.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
ételfotó