Olasz konyha
222 könnyű recept
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 504
ISBN: 9789630975803
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2017)
Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerző: Deiana, Hermina
Kiadó: Alexandra Kiadó (2016)
Ebben a könyvben végigkísérhetjük, ahogy Hermina nemcsak a szerelmet találja meg az ő Antoniójánál, hanem...

Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
Az olasz főzőiskola – kezdőknek és haladóknak azokhoz szól, akik az olasz konyha változatos receptjeit...

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Ventus Libro Kiadó (2011)
Az olasz konyha repertoárjából több mint 140 klasszikus és modern tésztaételt mutatunk be. Az itt...

Kiadó: Naumann & Göbel Verlags GmbH. (2011)
Olaszország az életvidámság és az életöröm jelképe - nem is lehet csodálkozni ezen egy olyan országban,...

Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2010)
Az olasz konyha alighanem a világ legváltozatosabb konyháinak egyike. Ínycsiklandó recepteket tartalmaz ez a...

Szerző: Piras, Claudia
Kiadó: Vince Kiadó (2011)
Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai...

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2011)
Az évek során egyvalamit biztosan megtanultam: hallgatnom kell a megérzéseimre. Hirtelen ötlettől vezérelve...

Szerző: Dusy, Tanja
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)
"Töltött cannelloni? Mennye - de a kalóriák..." Semmi vész, ettől nyugodtan ehetjük! A tészta ugyanis semmi...

Szerzők: Mayes, Frances, Mayes, Ed
Kiadó: Tericum Kiadó (2012)
Frances Mayes férjével, Eddel ebben a könyvben több mint 150 receptet osztanak meg az olvasóval, mindazokat,...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1999)
Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzol el a könyv. A makaróni vagy a spagetti...

Szerző: Lénárd Sándor
Kiadó: Magvető Kiadó (2004)
Lénárd Sándor, a Völgy a világ végén című nagyszerű regény szerzője kulturális kalandtúrára hívja...

Kiadó: Egmont Hungary Kiadó (2010)
A mediterrán konyhák közül kétségtelenül az olasz a legnépszerűbb a világon, és egyvalamiben minden olasz...

Szerző: Kempe, Christina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)
Több mint száz évvel ezelőtt indult világhódító útjára a pizza. Ebből a közkedvelt és laktató ételből...

Szerkesztő: Orlowska, Marta
Kiadó: O-Press (2010)
Asztalainkról nem hiányoznak az olasz ízek, de általában a közismert pizzát, spaghettit vagy tiramisut...

Szerző: Molinari Pradelli, Alessando
Kiadó: Holnap Kiadó (2016)
A XIII. század elején francia egyetemi körökben alakult ki először a “zsíros” és a “tudós” Bologna...

Szerző: Seres Attila
Kiadó: Palatinus Kiadó (2003)
A könyv egyfajta gasztronómiai utazás időben és térben. Az élvezetes stílusban megírt útibeszámoló persze...

Szerzők: Illés Andrea, Repka Noémi
Kiadó: Scolar Kiadó (2012)
Csizma az asztalon. Furcsa látvány, metaforában megfogalmazva, mégis éppen ez szakácskönyvünk célja: az...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket...