Konyhai tippek A-tól Z-ig

Több 450 ötlet és trükk sütéshez, főzéshez

Konyhai tippek A-tól Z-ig  
Konyhai tippek A-tól Z-ig
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 152
ISBN: 978-963-9485-67-9
Több mint 400 tipp, ötlet és jó tanács segítségével megtudhatjuk,hogyan lehet időt és fáradságot megtakarítani konyhai munkák során. Megismerhetjük, hogy a főzés és a sütés különböző alapanyagait és eszközeit hogyan használjuk. Választ kapunk arra, hogy miért nem kel meg a tészta, milyen húsból mit készíthetünk és mihez milyen fűszert használhatunk..
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
ételfotó

Kapcsolódó könyvek

Nagyi szakácskönyve Nagyi szakácskönyve
Szerző: Papp Katalin
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

A szerző egyszerűen elkészíthető fogásokkal, érthető receptekkel, könnyen beszerezhető alapanyagokkal...

Fortélyok a konyhában Fortélyok a konyhában
Szerző: Tölli László
Kiadó: Presztízs Kiadó (1991)

Aki kézbe veszi ezt a szakácskönyvet többszáz recept között válogathat. A receptek széles skálája a...

Egy nap az elBulliban Egy nap az elBulliban
Szerzők: Adriá, Ferran, Soler, Juli, Adriá, Albert
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

A Spanyolországban található elBullit a világ legjobb éttermeként tartják számon. A személyzet minden évben...

182 recept a mikrohullámú sütőhöz 182 recept a mikrohullámú sütőhöz
Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)
A tudós szakács A tudós szakács
Szerzők: Wolke, Robert, Parrish, Marlene
Kiadó: Akadémiai Kiadó (2010)

A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül az étel,...

A halászlé titkai A halászlé titkai
Szerző: Zelenák János
Kiadó: Duna International (2009)

Hazánk egyik legkedveltebb, legismertebb étel specialitása, a halászlé hungarikumnak számít. A gyakran...

Konyhai kisokos Konyhai kisokos
Szerzők: Verő Juli, Jámbor Zsóka
Kiadó: Food Time Kiadó (2003)

Rohanó életünkben egyre több dolgot kapunk készen. Gyorsétteremben étkezünk, a hipermarketekben szinte...