Boros ételek
Hólabda és a többiek
Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 96
ISBN: 9789633541234
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Duna International
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 96
ISBN: 9789633541234
A nyolcadik kötetben összegyűjtöttük a boros ételek receptjeit. Sok finomság készülhet borral, akár úgy, hogy a legfontosabb hozzávaló, mint a borlevesnél. Sok esetben tartalmas fogások ízvilágát gazdagítja, ahogy a cserépedényben sült csülöknél, vagy különleges zamatot ad, például a tokányoknál. Készítettek már betyárgombóclevest, vagy halas rétest? Főztek libazúza mártást? Sütöttek szabadban tarját friss zöldségekkel? A könyvből ezekkel az ételekkel is megismerkedhetnek, és eláruljuk azt is, hogy a hólabda honnét kapta a nevét. Tájegységenként változó szokások, őseinktől ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni! Kellemes időtöltést az olvasáshoz, aztán irány a konyha, induljon a főzőcske!