Házi sajtkészítés

Házi sajtkészítés  
Házi sajtkészítés
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 156
ISBN: 978963286605
Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye. A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez azonban ismerni kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
hírlevél