Magyar ízek varázsa

Magyar ízek varázsa
Magyar ízek varázsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: M-Érték Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 128
ISBN: 6155113536
A szerző mesterszakács, odaadó híve és elkötelezett propagálója a magyar konyhának. "Főzzünk magyarul" című könyvéből, amely szintén a M-érték Kiadónál jelent meg, több kiadásban, sok ezren sajátíthatták el a magyar konyha alapételeinek elkészítési módját. Legelső szakácskönyvsorozata, a "Négy évszak ételei az "Aranysárkány vendéglőben" című pedig ma már antikváriumok ritkasága. Ebben az új könyvben a mesterszakács kedvenc ételeinek receptjeit adja át nekünk. A receptek mindegyike alkalmas arra, hogy akár kezdő, akár már ínyesmesterré avanzsált hölgyek és urak fenséges új ételeket tudjanak alkotni a segítségükkel. Az alapanyagok magyar boltokban, kertekben és piacokon beszerezhetőek, nem kell hosszasan utánuk járni. Csak arra kell ügyelnünk, hogy mindig pontosan azt a fajtát válasszuk, amit a recept előír, így nem fogunk csalódni az ízhatásban. Vagyis bízzunk meg Liscsinszky kiváló ízlelésében és ízlésében. A szerző másik szenvedélye a fotózás. A könyv remek ételfotóit ő maga készítette, általuk a könyv már a puszta látvánnyal megbizsergeti az ízlelő bimbóinkat.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
bevásárlólista

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Sertés java Sertés java
Szerző: Pelle Józsefné
Kiadó: Szalay Kiadó (2004)
Aranyszarvas földjén Aranyszarvas földjén
Szerzők: Kútvölgyi Mihály, Vér János, Vér Jánosné
Kiadó: Timp Kiadó (2007)

A Tápió vidéke titkokat őriz. Még 1929. februárjában a tápiószelei Blaskovich János kifejti: „Ha a jelek...

Gourmandia Gourmandia
Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Aréna 2000 Kiadó (2010)

A Varga Gábor által szerkesztett, főleg desszertek, de más finomságok receptjeit is bemutató gasztronómiai...

Ünnepi ételeink könyve Ünnepi ételeink könyve
Szerzők: Nagy Elvira, Erdei Sándorné, Balogh Lászlóné
Kiadó: Szalay Kiadó (2009)

Ez a könyv az minden ünnepre kínál változatos recepteket januártól decemberig.

Bioételek gabonából Bioételek gabonából
Szerző: Kútvölgyi Mihály
Kiadó: Timp Kiadó (2010)

Jó fél évszázada - gyerekkoromban - Üllőn a Berkes utcában még csépeltek a gazdáknál. Pajtásaimmal ott...

A legfinomabb magyaros ételek A legfinomabb magyaros ételek
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Mai magyar konyha Mai magyar konyha
Szerző: Bereznay Tamás
Kiadó: Boook Kiadó (2009)

Bereznay Tamás a magyar konyhaművészet szerelmese. Szívvel-lélekkel főz, és büszke hazánk gasztronómiai...

Kis magyar konyha Kis magyar konyha
Szerző: Horváth Boldizsár
Kiadó: Corvina Kiadó (2002)

A hagyományos magyar konyha kis receptfüzete, megannyi színes illusztrációval.

Így főzünk Pannóniában Így főzünk Pannóniában
Szerkesztő: Jelinek Aliz
Kiadó: Pannonia Sz. V. V. (0)

A Pannónia 42 szállodájának és több száz különálló éttermének specialitásait és egyedi hangulatát nem...

Csemegék Csemegék
Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1993)

Több,mint 250 csemege- kalács,rétes,béles,lepény, pite,krémes szelet, torta, puding, felfújt, sodó, krém,...

155 régi étek 155 régi étek
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Könnyű, gyors vacsorák Könnyű, gyors vacsorák
Szerző: Török Júlia
Kiadó: Minerva Kiadó (1969)

Ez a köny azt a célt szolgálja, hogy a munkamódszerekben adjon segítséget a dolgozó háziasszonyoknak. Nem...

Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2005)

Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési...

Erdélyi ételek Erdélyi ételek
Kiadó: Elektra Kiadóház (2010)

Sorozatunk a gasztronómia fejlődését követve új ízekkel, változatokkal igyekszik a XXI. század...

A Magyar konyha örökzöld ízeivel A Magyar konyha örökzöld ízeivel
Szerzők: Kaposi Gyöngyi, Rosenthal Emília
Kiadó: Magánkiadás (2012)

A könyv több mint 400 népi tapasztalatokon nyugvó receptjeivel ismerteti meg az olvasót, közel 150 színes...

Sertéshúsból készült ételek Sertéshúsból készült ételek
Szerzők: Horváth Ildikó, Szabó Sándorné
Kiadó: Aquila Kiadó (2005)

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások...

Kapcsolódó cikkek