Kenyérsütés mesterfokon

Kenyérsütés mesterfokon  
Kenyérsütés mesterfokon
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 248
ISBN: 9632977263
Maggie Glezer okleveles pék és szakíró könyve hiánypótló mű azok számára, akik a kenyérsütést mesterfokon szeretnék űzni, legyenek bár hivatásos pékek vagy elhivatott amatőrök. A szerző az Egyesült Államok legjobb pékségeibe kalauzolja az olvasót, hogy megismerjük az ott folyó munkát és azokat a szakembereket, akiknek köszönhetően e műhelyek világhírnévre tettek szert. A könyv érthetően és lényegre törően közli a bemutatott pékségek legjobb termékeinek receptjeit, és hasznos tanácsokat is közöl a hozzávalók, az eszközök és a különböző technikák alkalmazásáról. A kötetet a James Beard Alapítvány sütés kategóriában az év könyvének választotta.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
google+