Mexikói konyha lépésről lépésre

Mexikói konyha lépésről lépésre  
Mexikói konyha lépésről lépésre
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerzők: , , , ,
Kiadó: HVG Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 120
ISBN: 978-963-304-031-7
A mexikói konyhaművészet gyökerei még a Kolumbusz előtti kultúrákból erednek. Máig megőrizte e régi korok étkezési szokásait, az ételek elkészítési módjait, és két legfontosabb alapanyagát: a kukoricát és a csilit. Az óvilágból – Spanyolországból, Franciaországból, Hollandiából és Közép- Európából – hozott konyhákkal összeolvadva egy egészen sajátos gasztronómia jött létre, amely mind erőteljes ízvilágával, mind eredeti kivitelezésével csodálatos meglepetéseket tartogat.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
lexikon

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Mexikói ízek Mexikói ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Nagyon meglepődik, aki azt képzeli, hogy a mexikói konyha nem más, mint chili con carne, guacamole és taco. A...

Mexikói konyha Mexikói konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti...

Salsák Salsák
Szerzők: Schmidt, Claudia, Kay-Henner Menge
Kiadó: Holnap Kiadó (2006)

Mexikóban és a karibi országokban a salsa ugyanúgy tartozik az ételekhez, mint nálunk a vaj a kenyérhez. Ennek...

Kapcsolódó cikkek