A legfinomabb magyaros ételek

A legfinomabb magyaros ételek  
A legfinomabb magyaros ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 80
ISBN: 9789631359947
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
twitter

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Hazai ízek, falusi ünnepek Hazai ízek, falusi ünnepek
Szerző: Farkas Kata
Kiadó: Népszava Kiadó (1986)

Bejárhatjuk a földkerekséget, készíthetik a rakott asztalok pompásabbnál pompásabb falatjait, nagy hírű...

A halfőzés művészete A halfőzés művészete
Szerző: Tóth Erika Katalin
Kiadó: Vitalon Etalon Kiadó (0)

"200 év receptgyűjteményét tartja kezében a kedves olvasó, ugyan nem szokványos módon, mert megtalálhatja...

A nagyi sütije A nagyi sütije
Kiadó: Szalay Kiadó (2010)

Ha valaki, akkor nagymamáink aztán igazán tudják, mitől lesz egy sütemény felejthetetlen élmény, gyermekeik...

Kiskarácsony, nagykarácsony Kiskarácsony, nagykarácsony
Szerkesztő: Szabó Magdolna
Kiadó: Officina Nyomdaipari Oktató és és Termelő Kft (0)

Vitathatatlan, hogy a magyar ember táplálkozása, s a hozzá fűződő szokásvilág a két karácsony...

38 recept 38 recept
Szerkesztők: Hegyi Pálné, Oláh Géza
Kiadó: Magánkiadás (0)
155 húsos étel 155 húsos étel
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

A disznóvágás ételei A disznóvágás ételei
Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)

Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt...

Magyar ízek varázsa Magyar ízek varázsa
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2012)

A szerző mesterszakács, odaadó híve és elkötelezett propagálója a magyar konyhának. "Főzzünk magyarul"...

Tokaji borok Tokaji borok
Szerző: Haraszti Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2002)

Tokaji aszút minden borkedvelő ember ivott már, mégis bizonyára sokan vannak, akik nem tudják, miért csak...

Mai magyar konyha Mai magyar konyha
Szerző: Bereznay Tamás
Kiadó: Boook Kiadó (2009)

Bereznay Tamás a magyar konyhaművészet szerelmese. Szívvel-lélekkel főz, és büszke hazánk gasztronómiai...

55 magyaros ételrecept 55 magyaros ételrecept
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2002)

Amint a sok jó ember kis helyen, úgy fér meg a magyar konyha étlapján együtt a számtalan, különböző...

Kezdők és haladók mindentudó szakácskönyve Kezdők és haladók mindentudó szakácskönyve
Szerző: Domokos Lászlóné
Kiadó: JLX Kiadó (2009)

A közös étkezés minden család életében fontos szerepet játszik. Sok háziasszonyt visszariaszt azonban az...

Sertéshúsból készült ételek Sertéshúsból készült ételek
Szerzők: Horváth Ildikó, Szabó Sándorné
Kiadó: Aquila Kiadó (2005)

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások...

150 év 150 év
Szerző: Bächer Iván
Kiadó: Jaffa Kiadó (2006)

A szerző ebben a könyvében néhány generáció hagyományaira visszatekintve olyan ételek receptjeit adja...

Göcseji históriák és ételek Göcseji históriák és ételek
Szerző: Miszori József
Kiadó: Mészi Fotó (2007)

A kötet a Göcsejjel kapcsolatos gasztronómiai adatokat, recepteket, szokásokat, népi hagyományokat gyűjti...

Minden asszony szakácskönyve Minden asszony szakácskönyve
Kiadó: Kódexfestő kiadó (2012)

Levesek, levesbetétek, mártások, előételek, szendvicsek, hidegtálak, halak, szárnyasok, vadhúsból...

Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2005)

Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési...

A Rosenstein A Rosenstein
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2007)

A Rosenstein vendéglő voltaképpen egy nagy-nagy család konyhája-tűzhelye-ebédlője, ahol a betérőnek...

Magyar szakácskönyv Magyar szakácskönyv
Kiadó: Alinea Kiadó (2010)

Német Zsuzsána szakácskönyve a 19. századi magyar gasztronómiát meghatározó szakácskönyvek egyik....

Kapcsolódó cikkek