A legfinomabb vegetáriánus ételek
Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 80
ISBN: 9789631360066
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék...

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Szervezzen a családjának, barátainak egy kellemes és pazar vegetáriánus partit. Ebben a könyvben mindent...

Szerző: Meng Tünde
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2010)
A friss, nyers étel természetes színe és zamata különleges élvezetet nyújt, és olyan energiabomba...

Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)
Életem meghatározó saláta-élményeí férfiakhoz fűződnek, de nem híres konyhák híres séfjei ők, hanem...

Szerző: Tusor András
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
A Salátástálban a körítésként és önálló fogásként egyaránt fogyasztható saláták receptjei mellett...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Mivé is lenne az életünk az ízletes, olcsó, tápláló, könnyen elkészíthető és sokoldalú tésztaételek...

Szerző: Murrin, Orlando
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
Ebben a szakácskönyvben megtalálható azoknak az egyszerű, ínycsiklandozó vegetáriánus ételeknek az...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti...

Szerzők: Halmos Mónika, Korpádi Péter
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2007)
A változatos étkezéshez sok ötlet kell. Hétfő, kedd, szerda... telnek a napok, és sokszor gondban vagyunk, mi...

Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomán a hús nélküli ételek a világ...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A franciák híresek a gasztronómia iránti kitüntetett figyelmükről, valamint választékosságukról az...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
A megszokott köreteken kívül szánjunk más szerepet is a zöldségeknek! Hiszen a felhasználható alapanyagok...

Szerző: Carlin, Áine
Kiadó: Kossuth Kiadó (2015)
Áine Carlin szakszerűen avatja be az Olvasót a vegán étkezés rejtelmeibe. Száznál is több egyszerűen...

Szerző: Pákozdi Judit
Kiadó: Kurír Lap- és Könyvkiadó (1992)
Az uborka és a tök házasságából származó cukkini két távoli vidékről, Mexikóból és Nyugat-Indiából...

Szerző: Kazuko, Emi
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)
Tiszta, friss ízeinek és látványos külsejének köszönhetően a sushi szerte a világon hatalmas...

Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2003)
A rizs szó hallatán alighanem a legtöbb embernek a kínaiak jutnak eszébe. Nem véletlenül: a rizst már a...

Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A mediterrán étrend számos pozitív vonása közismert, így az egészséges táplálkozás hívei is széles...

Szerző: Mundi, Max
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)
A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a...