Olasz tésztaételek

Olasz tésztaételek
Olasz tésztaételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: Naumann & Göbel Verlags GmbH.
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 64
ISBN: 3625120711
Olaszország az életvidámság és az életöröm jelképe - nem is lehet csodálkozni ezen egy olyan országban, ahol a kulináris élvezetek ily gazdag tárházát találjuk. Ennek középpontjában pedig a legkülönfélébb tésztaételek állnak. A tejszínes-krémes, paradicsomos, gyümölcsös, halas, húsos, zöldséges, aranybarna színűre sült vagy salátaként tálalt tésztaételek egyszerűen mindenkit boldoggá tesznek! Engedje, hogy elcsábítsák a könnyű mártások, a gyorsan elkészülő szószok, a változatos módon töltött vagy akár ropogósra sült tészták. Varázsoljon Ön is mediterrán változatosságot konyhájába!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
szólj hozzá, értékelj

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Két falánk olasz Két falánk olasz
Szerző: Carluccio, Antonio
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo több mint 30 éve hagyták hátra hazájukat, Olaszországot, hogy új...

A római konyha A római konyha
Szerző: Lénárd Sándor
Kiadó: Magvető Kiadó (2004)

Lénárd Sándor, a Völgy a világ végén című nagyszerű regény szerzője kulturális kalandtúrára hívja...

Olasz konyha Olasz konyha
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan...

Főtt tészták Főtt tészták
Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1999)

Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzol el a könyv. A makaróni vagy a spagetti...

Spagetti és opera Spagetti és opera
Szerzők: Prokopp Róbert, Vajda Péter
Kiadó: Szabad Föld Kiadó (2004)

Tradicionális olasz receptek, főszerepben a spagetti, klasszikus olasz operaáriákkal tálalva + CD melléklettel....

Mamma Mia - Mamma legjobb olasz receptjei Mamma Mia - Mamma legjobb olasz receptjei
Kiadó: Egmont Hungary Kiadó (2010)

A mediterrán konyhák közül kétségtelenül az olasz a legnépszerűbb a világon, és egyvalamiben minden olasz...

Tészták Tészták
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Ventus Libro Kiadó (2011)

Az olasz konyha repertoárjából több mint 140 klasszikus és modern tésztaételt mutatunk be. Az itt...

Tészták Tészták
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

Mindenki szereti a tésztát? Nem tudjuk. Egy azonban biztos: azoknak, akik szeretik, ezek a receptek örömet...

1 tészta - 50 pizza 1 tészta - 50 pizza
Szerző: Kempe, Christina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)

Több mint száz évvel ezelőtt indult világhódító útjára a pizza. Ebből a közkedvelt és laktató ételből...

Olasz főzőiskola Olasz főzőiskola
Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Az olasz főzőiskola – kezdőknek és haladóknak azokhoz szól, akik az olasz konyha változatos receptjeit...

Olasz kulinária Olasz kulinária
Szerző: Piras, Claudia
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai...

Paradicsomszósz Paradicsomszósz
Szerző: Deiana, Hermina
Kiadó: Alexandra Kiadó (2016)

Ebben a könyvben végigkísérhetjük, ahogy Hermina nemcsak a szerelmet találja meg az ő Antoniójánál, hanem...

Mindennapi kincsünk, a kenyér Mindennapi kincsünk, a kenyér
Kiadó: Alexandra Kiadó (2013)

Bevásárlólistánk állandó szereplője, naponta fogyasztjuk sósan vagy édesen, hidegen vagy melegen,...

Olasz kaják Olasz kaják
Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2006)

Az ifjú angol mesterszakács sose tagadta, hogy imádja az olasz ételeket. Keresztül-kasul bejárta hát...

Olasz konyha Olasz konyha
Szerzők: Bardi, Carla, Vignozzi, Sarah, Gioffré, Rosalba
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még...

Megkóstoltam Itáliát Megkóstoltam Itáliát
Szerző: Seres Attila
Kiadó: Palatinus Kiadó (2003)

A könyv egyfajta gasztronómiai utazás időben és térben. Az élvezetes stílusban megírt útibeszámoló persze...

Napsütötte szakácskönyv Napsütötte szakácskönyv
Szerzők: Mayes, Frances, Mayes, Ed
Kiadó: Tericum Kiadó (2012)

Frances Mayes férjével, Eddel ebben a könyvben több mint 150 receptet osztanak meg az olvasóval, mindazokat,...

Klasszikus olasz konyha Klasszikus olasz konyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

Könyvünkben több mint 170 pompás receptet gyűjtött össze a neves szakácskönyvíró, Carla Bardi. Az olasz...

Modern mediterrán konyha Modern mediterrán konyha
Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Az olasz konyha alapjai Az olasz konyha alapjai
Szerzők: Schinharl, Cornelia, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az...

Kapcsolódó cikkek