Firenze - ízek városa
Gasztronómiai ajándék a művészet, kultúra és hagyomány városából
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 118
ISBN: 9633467736
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Könyvünkben több mint 170 pompás receptet gyűjtött össze a neves szakácskönyvíró, Carla Bardi. Az olasz...

Szerzők: Mayes, Frances, Mayes, Ed
Kiadó: Tericum Kiadó (2012)
Frances Mayes férjével, Eddel ebben a könyvben több mint 150 receptet osztanak meg az olvasóval, mindazokat,...

Kiadó: Alexandra Kiadó (2013)
Bevásárlólistánk állandó szereplője, naponta fogyasztjuk sósan vagy édesen, hidegen vagy melegen,...

Szerző: Kempe, Christina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)
Több mint száz évvel ezelőtt indult világhódító útjára a pizza. Ebből a közkedvelt és laktató ételből...

Szerzők: Schinharl, Cornelia, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)
Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az...

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2006)
Az ifjú angol mesterszakács sose tagadta, hogy imádja az olasz ételeket. Keresztül-kasul bejárta hát...

Kiadó: Egmont Hungary Kiadó (2010)
A mediterrán konyhák közül kétségtelenül az olasz a legnépszerűbb a világon, és egyvalamiben minden olasz...

Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
Az olasz főzőiskola – kezdőknek és haladóknak azokhoz szól, akik az olasz konyha változatos receptjeit...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Az olasz konyhát nem csak a mediterrán partok mentén kedvelik - sok olasz fogás méltán került be a nemzetközi...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)
Mindenki szereti a tésztát? Nem tudjuk. Egy azonban biztos: azoknak, akik szeretik, ezek a receptek örömet...

Szerzők: Illés Andrea, Repka Noémi
Kiadó: Scolar Kiadó (2012)
Csizma az asztalon. Furcsa látvány, metaforában megfogalmazva, mégis éppen ez szakácskönyvünk célja: az...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket...

Kiadó: Naumann & Göbel Verlags GmbH. (2011)
Olaszország az életvidámság és az életöröm jelképe - nem is lehet csodálkozni ezen egy olyan országban,...

Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2010)
Az olasz konyha alighanem a világ legváltozatosabb konyháinak egyike. Ínycsiklandó recepteket tartalmaz ez a...

Szerzők: Bardi, Carla, Vignozzi, Sarah, Gioffré, Rosalba
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)
Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még...

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2017)
Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között...

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2011)
Az évek során egyvalamit biztosan megtanultam: hallgatnom kell a megérzéseimre. Hirtelen ötlettől vezérelve...

Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)
Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan...