A nyers étel csodája

A nyers étel csodája  
A nyers étel csodája
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 240
ISBN: 9789632911038
A kötet rávilágít, a sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
twitter

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Sütemény Sütemény
Szerző: Patmore, Emma
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

Ez a kis kézikönyv 120 különleges, mégis egyszerű édes és sós sütemény receptjét tartalmazza. Már akkor...

Sütemények sütés nélkül Sütemények sütés nélkül
Kiadó: Alexandra Kiadó (2016)

Egy kis édességre vágyik, de nincs kedve bajlódni a sütéssel? Ne aggódjon, az itt összegyűjtött receptekhez...

Torták sütés nélkül Torták sütés nélkül
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Sütemények sütés nélkül? Igen, lehetséges, sőt, egyszerű is. A tortaalaphoz kekszet, ostyát,...

Élő édességek könyve Élő édességek könyve
Szerző: Lénárt Gitta
Kiadó: Bioenergetic Kiadó (2011)

A szerző ezúttal a legsikeresebb édességreceptjeit osztja meg lelkes olvasóival. Az élő ételekre jellemzően...

33 egészséges nyers ételek 33 egészséges nyers ételek
Szerző: Meng Tünde
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2010)

A friss, nyers étel természetes színe és zamata különleges élvezetet nyújt, és olyan energiabomba...

Kapcsolódó cikkek