Konyhai késtechnikák

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk, aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk

Konyhai késtechnikák  
Konyhai késtechnikák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Gabo Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 176
ISBN: 9636894122
Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban. Részletes fényképes útmutatónk segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat. A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
tippek, fortélyok