33 sushi és japán étel
Lépésről lépésre
Szerzők: Liptai Zoltán, Csigó László
Kiadó: Totem Plusz Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 64
ISBN: 9789635904563
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Totem Plusz Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 64
ISBN: 9789635904563
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A sushi jóval több nyers halnál és rizsnél. A japán konyha eme elegáns és stílusos ága végtelenül...

Szerző: Bourdain, Anthony
Kiadó: Cephalion Kiadó (2007)
Amerika kedvenc szakácsa, Anthony Bourdain, felkerekedik, hogy megtalálja az ételek Szent-Grálját:...

Szerző: Kingsgarden, Emma
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
"Keleti" konyhaművészet alatt a Távol-Kelet konyhaművészetét értjük, melybe az indiai konyha is beletartozik....

Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék...

Szerzők: Matsuhisa, Nobu, Edwards, Mark
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
A népszerű japán sztárséf és étteremtulajdonos, Nobuyuki Matsuhisa szakácskönyvében, a Nobuban Mark...

Szerző: Kazuko, Emi
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)
Tiszta, friss ízeinek és látványos külsejének köszönhetően a sushi szerte a világon hatalmas...