Tészták
Változatos tésztareceptek az egészséges életért
Könyvek | Tészta , Tészták , Olasz ételek
Kiadó: Ventus Libro Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 320
ISBN: 9639926684
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)
Habár az élelmiszerárak az egekbe szöktek, a tészta még abban az esetben is olcsó nyers-anyagnak számít, ha...

Kiadó: Naumann & Göbel Verlags GmbH. (2011)
Olaszország az életvidámság és az életöröm jelképe - nem is lehet csodálkozni ezen egy olyan országban,...

Kiadó: Art Nouveau Kiadó (2012)
Ez az egyedi tervezésű pizzásdoboz 30 receptet tartalmazó szakácskönyvet rejt, amely sikeres sütést, finom...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerkesztő: Dr. Ráczalmási György
Kiadó: Lapkiadó Vállalat (1984)
A pizza napjaink kétségtelenül egyik legnépszerűbb étele. Eredetileg olasz, de ismeretes szinte az egész...

Szerzők: Sälzer, Sabine, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető...

Szerkesztő: Orlowska, Marta
Kiadó: O-Press (2010)
Asztalainkról nem hiányoznak az olasz ízek, de általában a közismert pizzát, spaghettit vagy tiramisut...

Szerző: Kempe, Christina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)
Több mint száz évvel ezelőtt indult világhódító útjára a pizza. Ebből a közkedvelt és laktató ételből...

Szerzők: Horváth Ildikó, Szabó Sándorné
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)
Úgy ennék valami finomat… Hányszor jut eszünkbe ez a gondolat? Hogy éppen kinek mi a "finom", azt az...

Szerkesztő: Bihari Krisztina
Kiadó: IMP AB/Mester Kiadó (0)
Szembetűnő, mennyire étvágygerjesztők a kártyákon található ételek - az ember rögtön kedvet kap az...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan...

Szerzők: Werle, Louke, Cox, Jill
Kiadó: Vince Kiadó (2006)
A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára,...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Bármilyen tésztát szeretnénk is készíteni - vajas omlós tésztát, levegős leveles tésztát vagy sima,...

Szerző: Lénárd Sándor
Kiadó: Magvető Kiadó (2004)
Lénárd Sándor, a Völgy a világ végén című nagyszerű regény szerzője kulturális kalandtúrára hívja...

Szerző: Borbás Marcsi
Kiadó: Magánkiadás (2003)
Imádom Magyarországot! Amíg nem láthattam kis tájait, mesés erdőit, a végtelennel ölelkező pusztáit, míg...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A piskótafélék bármelyike lehet ebéd, vacsora nagyszerű zárófogása, de a minden alkalomra kiváló...

Szerző: Wright, Jeni
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteket úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2010)
A pizza a legkitűnőbb társasági étel, mert egyszerre nagyobb mennyiség is készülhet belőle, a háziasszony a...