Tálalás és díszítés
A legszebb ötletek minden alkalomra
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 160
ISBN: 9632974118
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Szerző: Kútvölgyi Mihály
Kiadó: Timp Kiadó (2004)
Az olvasó ebben a könyvben megtalálja akár az akác vagy a bodza virágának hagyományos elkészítési...

Szerző: Hatvany Lili
Kiadó: Szépirodalmi Kiadó (1986)
Valamikor régen, boldog háborúelőtti időben, kétféle polgári háziasszonyt ismertünk. Az egyik – a jó...

Szerzők: Molnár András, Revuczky Csaba, T. Rédei Györgyi
Kiadó: Technológia Kiadó (1989)
Állandóan rohanunk valahonnan valahová, semmire sincs időnk. Pihenni, netán ünnepelni hovatovább már...

Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (1998)
Könyvünk szemléletesen bizonyítja, hogy bár a szerelemhez a gyomron keresztül vezet az út, az étvágyat a...

Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)
Mindent a szemnek, mindent a kéznek! A hobbiszakácsok is tudják: a jó ételnek minden érzékszervünket el kell...

Szerző: Kabachenko, Sergiy
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Minden szülőnek fejtörést okoz, hogyan vegye rá csemetéjét, hogy egészséges és tápláló ételeket egyen....