Tálalás és díszítés

A legszebb ötletek minden alkalomra

Tálalás és díszítés  
Tálalás és díszítés
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 160
ISBN: 9632974118
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modern, új ötleteket, amelyeket a következő partin már fel is használhatunk. A részletes leírások lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készülnek a díszek. A következő fejezetet a torták és a sütemények díszítésének szenteltük: vajkrém, marcipán, csokoládé stb. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztünk meg, hiszen az uborkakígyó, a húsgombócpók és az ijesztő véres virsliujjak a következő gyermekzsúrt felejthetetlen élménnyé varázsolják. A tökéletes vacsora sem maradhat ki a könyvből. Legyen szó ötletes levesbetétekről, dekoratív tükörszószokról, vagy julienn-re vágott zöldségekről, stílusos tányérkompozíciókról, esetleg kreatív desszertről karamellráccsal és csokoládédíszekkel - ebben a könyvben megtaláljuk, hogyan tehetjük látványossá a menüt mindössze néhány ügyes fogással. Így a vendégek kétszer olyan szívesen foglalnak majd helyet az asztalunknál.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
recept beküldése

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

A tálalás művészete A tálalás művészete
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (1998)

Könyvünk szemléletesen bizonyítja, hogy bár a szerelemhez a gyomron keresztül vezet az út, az étvágyat a...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

A díszítés és tálalás művészete A díszítés és tálalás művészete
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

Mindent a szemnek, mindent a kéznek! A hobbiszakácsok is tudják: a jó ételnek minden érzékszervünket el kell...

Tálalás és díszítés Tálalás és díszítés
Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)

Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben...

Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Ehető virágok Ehető virágok
Szerző: Kútvölgyi Mihály
Kiadó: Timp Kiadó (2004)

Az olvasó ebben a könyvben megtalálja akár az akác vagy a bodza virágának hagyományos elkészítési...

A családi asztal körül A családi asztal körül
Szerzők: Molnár András, Revuczky Csaba, T. Rédei Györgyi
Kiadó: Technológia Kiadó (1989)

Állandóan rohanunk valahonnan valahová, semmire sincs időnk. Pihenni, netán ünnepelni hovatovább már...

Varázstányér Varázstányér
Szerző: Kabachenko, Sergiy
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

Minden szülőnek fejtörést okoz, hogyan vegye rá csemetéjét, hogy egészséges és tápláló ételeket egyen....

Ételművészet, életművészet Ételművészet, életművészet
Szerző: Hatvany Lili
Kiadó: Szépirodalmi Kiadó (1986)

Valamikor régen, boldog háborúelőtti időben, kétféle polgári háziasszonyt ismertünk. Az egyik – a jó...

Kapcsolódó cikkek