Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig

Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig
Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 388
ISBN: 9630590075
A "Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig" azonban nemcsak azért alapmű, mert nemzetközi hírnevű írója új megvilágításba helyezi a hétköznapi konyhai eljárásokat, és tudatos főzésre tanít. Nem is csak azért, mert az elméletet mindenütt praktikus tanácsokkal fűszerezi, vagy mert világossá teszi, mi játszódik le az alapanyagban, amíg az üzlet polcáról a tányérunkra kerül. This új könyvének egyik izgalmas újdonsága, hogy az étel elkészítése mellett annak élvezetéről is szól - vagyis arról, hogyan ismeri fel agyunk az egyes ízeket, s hogy miként alkalmazhatjuk ennek ismeretében az ízesítés fortélyait. A "Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig" a legújabb kötet az Akadémiai Kiadó új Konyhatudomány sorozatában, amely érthetően, élvezetesen ismerteti meg az olvasót a főzés folyamataival.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
lexikon